Nyår - inför

150804-57


Klockan är nu 0106 och om lite mindre än 23 timmar är det 2007. Det ger jag egentligen fan i.

Firandet äger rum i en skog med en massa goda vänner. Vi har mat, champagne, musik och ett hus. Inget borde kunna gå fel.
Jag är ungefär lika laddad som en 12-årig tjej är inför skolavslutningen. Ni som är eller har varit 12-åriga tjejer och upplevt en skolavslutning kan ju slänga iväg en kommentar.

Nu kanske det skulle passa med en "jonathan". Göra en lista på vad jag kommer att ha på mig följt av en fin text. Detta kommer inte att ske. Dock kan jag meddela att jag kommer va grym... ett tag.

Idag försökte jag än en gång påverka en festkommite, denna gången ännu mer lyckat. Jag har lyckats luska ut allt från namn på förstärkare till priset på potatisen som vi kommer äta. Kan meddela att den inhandlades på Willys och transporterades i en bil från 84 med motorproblem. "Not Exclusif"

Rykten gör även gällande att årgångsvinerna måste klunkas ur något som i folkmun brukar kallas plastglas.  Det ser ut som glas, luktar som glas men är billigare och således gör det inget om de går sönder. Hur det kommer att påverka stämningen kan jag i nuläget inte berätta.

Maten å sin tur ska förvisso färdas till munen med vanliga rostfria bestick. Dock förväntas den ligga på något så torftigt som papperstallrikar. Dessa tallrikar har tidigare visat på en del förbluffande egenskaper.

  •  För gourmander tycks tallriken ofta böja sig i mitten varpå maten ramlar åt olika håll ner på dina skor.
  • Vid förtäring av extra varm mat och användande av skarpa knivar tycks papperstallrikar "flagna" det vill säga; papper lossnar och fastnar mellan tänderna med obehagliga följder.
  • Enligt vetenskapliga studier är dessa tallrikar trots överstående en välkommen gäst på en fest. Man slipper russinfingrar, blöta strumpor, såpa i håret och matrester i knät eftersom man inte behöver diska.

150804-56

Gott Nytt år allesammans, (ni är mellan 40 och 200 st.)

En resume av festen är att vänta inom de närmaste dagarna, till dess håll till godo med bilder på Jonathan. (länk i spalten till höger)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback